Як вибрати одинарний гачок?

0
357

Як ви розумієте, що рибалка є для багатьох не просто хобі, там можна зловити красиву, велику рибу, яку не соромно буде покласти на святковий стіл. Але, щоб рибалка була успішною потрібно завжди вибирати якісне обладнання, серед яких можна виділити:

  • Вудилище.
  • Ліска.
  • Гачок.

* Поплавці і так далі.

Якщо ви бажаєте бути професійним рибалкою, то дані снасті у вас повинні бути обов’язково. В іншому випадку, може трапиться так, що у вас риба порве волосінь або потягне за собою гачок, тоді для вас рибалка припиниться. Потрібно відзначити, що якщо вас цікавлять якісні рибальські Одинарні гачки, то рекомендуємо відвідати наступний сайт — https://master-hooks.ua/uk/product-category/rybalski-hachky/gachki-odinarni/.

Про вибір гачків

Вибір гачків може здатися простим завданням, але на практиці бувають складності. Вся справа в тому, що вони бувають різними, а саме:

  • Одинарний.
  • Двійник.
  • Трійник.

Правильно обраний гачок є запорукою того, що у вас буде не просто клювання, але навіть хороший улов. Звичайні Одинарні гачки підходять для лову хижих риб в прісній воді. Таким прикладом може бути окунь, який часто ловиться в звичайних ставках і річках. Одинарний гачок потрібен в тих випадках, коли розмір приманки не більше 5 сантиметрів, в іншому випадку втрачається весь сенс. Правда в нерест немає сенсу використовувати саме такий, тому, що шлунок риби здавлюється ікрою і їй набагато складніше відкрити рот.

Такий гачок має і свої недоліки, наприклад, те, що набагато менше шансів, що риба його захопить. Двійник, в цьому випадку, трохи відрізняється, адже шансів на те, що риба піймається на жерлицю набагато більше. Правда і тут є свої недоліки, наприклад, те, що потрібно підбирати набагато більшу наживку, крім того, потрібно двійник краще приховувати від риби.

Ну і звичайно ж, трійник, перевага якого полягає в тому, що він максимально результативний. Іноді трапляється так, що на Трійник попадається риба навіть не ротом, а іншими частинами. Відмінно підходить для лову щуки в прісній воді. Якщо вас цікавить вибір гачків, то рекомендуємо відвідати сайт за посиланням вище.