Новий Рік на Закарпатті

0
328

Новий рік хочеться провести якось запам’ятовується. Це відмінний час, коли збуваються перші мрії, коли хочеться наповнити свою голову казковими спогадами, А себе абсолютно новими, невідомими емоціями. Багато агенства пропонують для таких випадків невеликий тур, протягом якого можна відвідати кращі місця тієї чи іншої області. На сьогоднішній день пропонується путівка в Закарпаття 2023. Чим особливо це місце? Чому його однозначно варто відвідати, навіть не роздумуючи над цим? Саме час розібратися і починати пакувати валізи, так як після прочитаного вже неможливо буде залишитися на колишньому місці.

Новий Рік на Закарпатті 2023-це відмінна можливість бути собою в колі друзів і близьких, в колі своєї сім’ї, при цьому не як зазвичай сидіти за новорічним столом і поїдати чергові приїлися салатики, а пробувати в житті абсолютно нове, відкривати незвідані горизонти і просто насолоджуватися прекрасним святом.

Головні особливості даного туру:

  • Тур проходить 4 дні
  • Передбачено купання в термальних джерелах
  • Дегустація різних вин і смачних страв
  • Перегляд нових міст
  • Цікаві екскурсії по пам’ятних місцях
  • Незабутні емоції
  • Дивовижні зустрічі з цікавими людьми

Без новорічної програми, звичайно ж, не обійтися, тому всім туристам обов’язково запропонують святковий новорічний банкет, цікаві конкурси та розваги.

Про що варто знати перед виїздом?

Вся програма неймовірно насичені. За тиждень турист може відвідати такі відомі міста, як Львів, Рогатин, Яремче, Верховина, Косино. Першим містом для подорожі стане неймовірно привабливий Рогатин, який вважається справжнісінькою Батьківщини Роксолани. Про неї можна почути частіше, як про Гюррем, дівчину, яка повернула історію Османської імперії, переробивши усталені закони і традиції. Кожне місто-це неймовірна історія, неймовірна пам’ять.

Цікаві екскурсії, які не тільки перерахують усіма відомі факти, а й дарують щось нове людині. Нову інформацію, яка неможливо знайти в приїлися джерел. Такий тур однозначно назавжди залишиться в серці.