Буковель: відмінний туристичний напрямок

0
281

Буковель – найбільший гірський курорт України. Більше того, це курорт, який може впевнено конкурувати з найкращими гірськолижними курортами. Понад 60 км гірськолижних трас, кожна з яких покрита штучним снігом. Якщо Вас цікавять тури в Буковель з Рівного https://atlanttour.com.ua/uk/turyzrivnoho/, то рекомендуємо відвідати сайт турагенства Атлант Тур atlanttour.com.ua.

В результаті туристи насолоджуються чудовими умовами до середини квітня. Ціни настільки радують, що з кожним роком Буковель стає дедалі популярнішим серед туристів з усієї Європи.

Буковель — маршрути та підйомники

Загальна довжина лижних трас становить 62,5 км. Дістатись схилу можна на одному з 22 підйомників, які сумарно здатні перевозити 38 000 лижників на годину. Найдовший маршрут складає 2625 м.

У Буковелі подбали, щоб гірськолижний сезон не закінчився надто швидко — кожен схил обладнаний гарматами для штучного снігування. Гірськолижний сезон тут триває до 15 квітня! З 24 березня ціни значно знижуються — знижки на проживання та харчування сягають 30%, а вартість скі-пасів починається від 100 гривень. Однак нестачі в снігу та ідеальних умов для катання немає.

Буковель претендує на звання одного з найпопулярніших гірськолижних курортів Європи. Велика увага приділяється створенню відмінної інфраструктури та максимуму зручностей для туристів — на всій території курорту є Wi-Fi, оплата карткою можлива в будь-якій точці та в хостелі, надзвичайно широкий асортимент розваги, крім катання на лижах по схилах. Тут неможливо нудьгувати.

Якщо ви хочете відпочити від катання на гірських лижах, ви можете скористатися з численних визначних пам’яток, що пропонуються в Буковелі. До них відносяться, серед іншого:

  • Санна траса — санна траса завдовжки 3 км. Спуски проходять на санях, наданих центром. Вам не дозволяється користуватися санями. Важливо, що носіння шолома є обов’язковим. Аналогічно швидкісним спускам на курорті.
  • Voda SPA — цілорічний теплий басейн, 4 джакузі просто неба, середземноморська сауна, фінська сауна, римська парова лазня, соляна печера, масажисти, тренажерний зал і ресторан. Тут можна по-справжньому розслабитись після активного дня на схилах.
  • Екскурсія на собачих упряжках — маршрут довжиною 2 або 5 кілометрів на спеціальних санях, запряжених сибірськими хасками. Стежка веде через засніжені ліси Буковеля та є унікальною пам’яткою.